Trening

Već deset godina organiziramo i vodimo tzv. hard skills treninge iz područja prodaje, postprodaje te soft skill treninge iz područja leadership i coachinga

Posebno smo specijalizirani za treninge u automobilskoj industriji gdje prolazimo brojna usavršavanja kako bismo klijentima pružili što profesionalnije i zanimljivije trening iskustvo. 

 

PRODAJNI TRENINZI

 

Postoje dva tipa treninga pod zajedničkim nazivnikom "prodajni treninzi". 

Prvi tip treninga je poučavanje osnovnih mehanizama prodaje sa naglaskom na prodajne tehnike koje najbolje odgovaraju vašoj industriji ili vašem tipu kupaca. Drugi tip treninga je trening prilagođen specifičnim potrebama vaše tvrtke: detalji o vašim proizvodima i uslugama, procesima koje zaposlenici trebaju slijediti, standardima koji se trebaju poštivati. 

Svaki zaposlenik bez obzira na svoje iskustvo imati će koristi od oba treninga - učenje je cjeloživotni proces i uvijek postoje nove strategije i tehnike koje će vašim zaposlenicima pomoći da budu bolji u prodaji. 

Zamislite samo što bi se dogodilo kada bi vaši prodavači imali samo 10% bolje rezultate

10% je dobro za početak no uz izvrstan trening ta brojka se penje i na 20, 30, čak i 50%.

 

Treninzi pomoću kojih radimo na izvrsnosti vašeg prodajnog osoblja: 

 

 

LEADERSHIP & COACHING

 

Leadership & coaching treninzi namijenjeni su voditeljima timova, a temelje se na višegodišnjim modelima i uzorcima ponašanja najuspješnijih menadžera. Cilj ovih treninga je pregled ključnih ideja, metoda i tehnika koje će svakog pojedinca razviti u vrhunskog voditelja. 

Što još postižemo ovim treninzima?

Oblikujemo učinkovite timove, upoznajemo načine za postizanje predvidivih rezultata, tehnike za prevladavanje negativnih iskustava i uvjerenja te tehnike za postizanje boljih rezultata. 

Treninzi kojima stvaramo vrhunske voditelje unutar Leadership & coaching programa:

 

AUTOMOBILSKA INDUSTRIJA

 

Ako članovi vašeg tima trebaju otići iz salona ili radionice kako bi prisustvovali treningu, taj trening treba biti vrijedan vremena i investicije.

Naši treninzi su angažirajući, interaktivni i praktični te se naučeno vrlo lako implementira nakon što trening završi.

Osim treninga, radimo i uvođenje standarda u koncesije te audit istih. 

Također, već 10 godina, organiziramo i vodimo sales launch evente